A márkáról

Bemutatkozom

Horváth Henrietta

Egyedi ékszer tervezőként és kivitelezőként az egyedi megrendelésre készült ékszereket az ügyfeleim személyes értékeivel töltöm meg, hogy minden rájuk vetett pillantás örömmel töltse el őket, jelentéssel bírjon, történetet meséljen viselőjének. Arra törekszem, hogy megmutassam az érdeklődők számára, milyen személyes élmény is lehet egy egyedi, minőségi ékszer viselése. Betekintést adok a mögöttük lévő inspirációba, a készülési folyamatokba és átadom az értékeket, amit az egyes darabok képviselnek, így amikor viselik, az egyfajta öngondolkodássá és önkifejezési móddá válik, ahelyett, hogy mindössze egy csinos kiegészítő lenne.

A hetta Jewelry történet

Munkásságom mai formájához igen hosszú és izgalmas út vezetett, melynek minden perce kincs számomra. 2018-ban végeztem a MOME fémműves szakán, 2020 szeptemberében az Ékszerek Éjszakája rendezvénysorozat keretén belül kerültek kiállításra a korallok forma és színvilágát idéző konceptuális ékszereim először.

Ekkor munkáim egyik meghatározó alapanyaga a levegőn száradó gyurma volt, társítva lágyan hajló rozsdamentes acél huzalokkal és ezüsttel. A kiállítás után kezdtem el ugyanerre a témára ezüst ékszereket készíteni. Hasonlóan a színes korallok ihlette ékszerekhez, az ezüst esetében is szeretek némi formai kontrasztot alkalmazni, szabályos körívekre, pálcákra építem és mintázom a korallok apró csontjait.

Ékszereim mintázatát, formavilágát és egyediségét szeretem a természetből meríteni, mire a Touch by a shell, kagylók inspirálta kollekcióm is remek példa. Kollekcióim egyikére sem tekintek lezártként, mindegyik sok kísérletezésre ad még lehetőséget.

A kész ékszerek varázsán túl munkásságom egészét átjárja az alkotás szeretete és a törekvés, hogy ezt megoszthassam másokkal is. Ezért az alkotás fontos mozzanatait megosztom a vásárlóimmal is. Így azt az izgalmat, amit én a tervezés és készítés közben érzek, ők is átélhetik miközben viselik az egyedi ékszereket.

Ékszereimet jelenleg a Mono Art&Design Galéria, a Rododendron Galéria és a LeanzerNewcraft értékesíti.

Kosár
Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0